LVIZ, wie zijn wij?

LVIZ, wie zijn wij?

 

 

Math Smeets, Voorzitter

undefined

Math Smeets, werkzaam als manager op de laboratoria van het Zuyderland te Heerlen. Mede-oprichter van de LVIZ in 1994.

 

  

undefined

Pedro Penders werkzaam binnen het MUMC in Maastricht als stafadviseur kwaliteit en veiligheid. Mijn achtergrond: ruim 25 jaar werkzaam geweest als o.a IC, SEH, ambulance , PICU-verpleegkundige in diverse ziekenhuizen. Reeds vele jaren met veel plezier lid van het bestuur waarbij we continue opzoek zijn naar relevante en innovatieve thema`s die we samen met onze achterban willen belichten tijdens onze bijeenkomsten en symposia.

 

undefined

Annette Ruitinga sinds 2008 met zeer veel plezier werkzaam op de PICU ( pedriatische intensive care unit) in het MUMC. Geënthousiasmeerd door een collega ben ik een aantal jaren later in het bestuur van de LVIZ terecht gekomen, waar ik tot heden de functie van het secretariaat bekleed. Het is iedere keer weer een uitdaging om een goed symposium te organiseren, waar zeker met het buitenscenario heel wat uurtjes tijd in zitten. Hieruit kun je concluderen dat we dat met veel plezier en overgave doen.

Contact: secretariaat@lviz.nl

 

undefined Mijn naam is Chantalle Wolters, ik ben werkzaam als afdelings manager Intensive care van het Zuyderland, Locatie Heerlen. Ik ben sinds ?? jaren lid van het bestuur van de LVIZ. Ik ben met name verantwoordelijk voor de contacten met de industrieën.
undefined

Ruth Panis sinds 2008  als intensive care verpleegkundige werkzaam op de algemene intensive care van het MUMC. Sinds 2010 ben ik opleidingscoordinator binnen de intensive care, dit wil zeggen dat ik de bijscholingen van de gediplomeerde intensive care verpleegkundige verzorg. Zodoende ook mijn interesse naar de LVIZ, een vereniging die geen uitdaging uit de weg gaat. Sinds 2014 ben ik bestuurslid verantwoordelijk voor de social media.

Contact: R.Panis@lviz.nl

 

undefined 

 

Mijn naam is Eric Linders. Ik ben ambulanceverpleegkundige in Zuid Limburg. Voorheen ben ik werkzaam geweest in het MUMC. Hier heb ik gewerkt op de afdelingen chirurgie en later op de algemene intensive care. Vanuit met name de intensive care heb ik meer aandacht gekregen voor symposia en thema-avonden. Nu zie ik een uitdaging om vanuit mijn achtergrond een steentje bij te dragen aan de activiteiten van het LVIZ. Sinds 2014 ben ik dan ook lid van het bestuur.

 

 

 

 

undefined 

 

 

Ik ben Regien Luiten en ben werkzaam op de algemene intensive care binnen het MUMC Maastricht.Mijn opleiding tot verpleegkundige ( 1982-1986 ) en IC verpleegkundige ( 1989-1991 ) heb ik gevolgd in het St Jozefziekenhuis in Kerkrade.In 2000 heb ik de beslissing genomen om te gaan werken in het MUMC. Ik ben daar nog steeds met veel plezier werkzaam. Inmiddels heb ik mijn functie uitgebreid als lean practitioner voor enkele uren per maand.Deze vereniging heeft altijd al mijn interesse gehad en in ben dan ook trots om nu deel uit te kunnen maken van het bestuur.Een vaste functie binnen het bestuur heb ik nog niet maar ik bied een goede helpende hand tijdens het organiseren van allerlei activiteiten.

 contact:r.luiten@lviz.nl